Skribenter

 

Erik Rustad Markussen

Erik Rustad Markussen er redaktør for tyskpolitikk.no. I tillegg studerer han jus ved Universitetet i Oslo, og er styremedlem i Rettspolitisk forening. Han har tidligere vært studentpraktikant på den norske ambassaden i Berlin, og arbeidet for rettshjelpsorganisasjonen Jussbuss. Siden høsten 2018 har han skrevet om tysk politikk for Agenda magasin.

Tlf: 95 44 91 10

Mail Twitter – Linkedin

Einar Haarr Dyvik

fullsizeoutput_201f

Einar Haarr Dyvik har vært skribent for tyskpolitikk.no siden starten i 2017. Siddisen studerer statsvitenskap ved universitetet i Freiburg, har tidligere vært praktikant ved den norske ambassaden i Berlin, og skrevet om tysk fotball for fotballnerd.no. Foruten Berlin og Freiburg har Einar bodd i både Kiel og München.

MailTwitter

Erlend F. Aalbu

Erlend F. Aalbu er skribent for tyskpolitikk.no. Han har blant annet studert ved Universitetet i Mannheim, og vært praktikant ved Norsk-tysk handelskammer. Han er utdannet siviløkonom ved NHH og jobber til daglig med IT-løsninger i energibransjen.

MailLinkedin

Tevje Dolve Hetlelid

Tevje-portrett-II.1-3867540278-1570471771499.jpeg

Tevje Dolve Hetlelid er utdannet samfunnsøkonom ved Universitetet i Bergen, med utveksling til Freie Universität Berlin. Han har tidligere vært nyhetsjournalist i Studvest og praktikant ved den norske ambassaden i Tyskland. Tevje er bosatt i Berlin.

MailTwitter

Tobias Eid Barland

IMG_3766

Tobias Eid Barland er skribent for tyskpolitikk.no. Han studerer historie og statsvitenskap ved Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, og har tidligere bodd i Berlin. Tidligere har Tobias skrevet om Tyskland for nettstedet iEuropa.no.

Mail

%d bloggers like this: